U bent hier

Reacties van leden

Reacties van onze leden:

Hieronder vindt u een bonte greep citaten uit de vele mails die we ontvangen van onze leden, nadat ze aan een of andere activiteit hebben deelgenomen. Om de privacy van de leden te waarborgen, vermelden we geen namen. De bedoeling is louter om u aan te tonen dat drempelvrees helemaal niet hoeft…

natuurwandeling, Zingem
"Iedereen die deelnam heeft dit zeker heel leuk gevonden.Voor deze dag was er mooi weer 'besteld' en daar konden we met volle teugen van genieten!
De suikerwafel, die ons achteraf, in naam van de vzw, werd aangeboden, werd door iedereen met smaak opgegeten."

wandeling en kasteelbezoek, Wijnendale
"Na vijf kwartier natuur was het de beurt aan vijf kwartier cultuur en historie. Het kasteel werd door iedereen gesmaakt en de après in het Heuvelhof door iedereen geproefd en door velen ook gesmaakt. Veel nieuwkomers hadden de smaak meteen te pakken.."

muurklimmen, Hasselt
"Vorige week had ik mij in een zotte bui als eerste op de lijst gezet. We waren met acht mensen, waarvan twee ervaren klimmers: Tom en Martine. Toen ik die imposante zaal binnenkwam, voelde ik me heel klein. 
Toch heb ik een hoge klim gedaan. Acht meter is voor mij een record!"

fietstocht, Deinze
"Volgens mij kunnen we deze fietstocht jaarlijks herhalen: 40,5 km., in te korten tot 29 of 19 km. Onderweg is er op de ingekorte trajecten een gratis overzet op de Leie. Tijdens het parcours maakt de fietser kennis met pittoreske dorpjes. En het parcours is vlak; misschien wel de allerbelangrijkste reden waarom zowel jong als minder jong deze tocht aankunnen."

bezoek 'containerpark van Pascal' in Gent
"Wij hebben een bezoekje gebracht aan het ‘paradijs’ van Pascal in Gent. Wie erbij was, heeft deze uitstap als ‘niet gewoon’ ervaren. Na het bezoek zijn we gaan napraten op een zonnig terras in de binnenstad. Na een stevige pizza was het tijd voor het ‘dansfeest’ in Zwijnaarde. Daar zijn we tot ??? uur gebleven… Leuke dag hoor!"

beverdijkwandeling, Pollinkhove
"Heel mooie en ontspannende wandeling. De waardevolle uitleg van Sabine maakte het geheel erg aantrekkelijk. Jammer dat ik er niet kon bij zijn voor de ganse wandeling."

spaanse avond in Menen
"De sfeer zat er bij het aperitief onmiddellijk in. De kok had een reuzenschotel paella gemaakt. Er waren drie mensen nodig om de schotel op zijn plaats te zetten. iedereen werd, indien gewenst, twee keer bediend. Het was overduidelijk dat het iedereen smaakte…"

workshop communicatie in Antwerpen
"Ik dacht dat zo’n activiteit niet voor mij was bestemd. Ik probeerde het toch maar en… heb er heel wat opgestoken van het actief naar elkaar luisteren. Geweldige activiteit! Bedankt Patje en tot bij het tweede deel."

steengrill en gezelschapsspelen, Zonnebeke
"Er was een aperitiefje, een heerlijke vis- en vleessteengrill, en dan werden de tafels geruimd voor een avondje gezelschapsspelen. Met twaalf  personen verlieten wij de 'Timmerie' – goedgemutst – om… 3.30 u. Dank je wel Wim en Emmy voor deze leuke avond."

weekend Ardennen
"Wat we allemaal op één weekend hebben beleefd is onmogelijk op te noemen! Heerlijk, heerlijk, een weekend met niet één seconde verveling. Vandaag probeer ik nog altijd de vermoeidheid weg te werken. De herinnering is en blijft heerlijk. Bedankt Patrick en de ganse ploeg."

Gebruikerslogin